Winkelwagen

Privacy verklaring


PRIVACY VERKLARING

1)Ton & Tieneke v.o.f. kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt
van de diensten van Ton & Tieneke v.o.f., en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Ton & Tieneke v.o.f. verstrekt. Ton & Tieneke v.o.f. kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam - Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres

2)Ton & Tieneke v.o.f. verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan Ton & Tieneke v.o.f. uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht.

3)Ton & Tieneke v.o.f. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

4)Ton & Tieneke v.o.f. verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

5)Ton & Tieneke v.o.f. maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Ton & Tieneke v.o.f. bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Ton & Tieneke v.o.f. te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Ton & Tieneke v.o.f. heeft hier geen invloed op.
Ton & Tieneke v.o.f. heeft Google geen expliciete toestemming gegeven om via Ton & Tieneke v.o.f. verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

6)U kunt een verzoek tot correctie of verwijdering sturen naar info@tonentieneke.nl. Ton & Tieneke v.o.f. zal zo snel mogelijk, maar binnen tien weken, op uw verzoek reageren.

7)Ton & Tieneke v.o.f. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Ton & Tieneke v.o.f. maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om teborgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

8)Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Ton & Tieneke v.o.f. verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Ton & Tieneke v.o.f. op via info@tonentieneke.nl.

www.tonentieneke.nl is een website van Ton & Tieneke v.o.f..

Ton & Tieneke v.o.f. is als volgt te bereiken:
Postadres tevens vestigingsadres:
Zwartjanstraat 85 – 3035AM Rotterdam
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: kvk Rotterdam e.o. nr 24117659 Telefoon: 010-4657758
E-mailadres: info@tonentieneke.nl